Na de zomer komt…..

… de herfst. En de herfst laat zich duidelijk zien. Alle regen die we in de afgelopen maanden hebben gemist, valt nu. En dat geldt ook voor de wind.
Eind september hebben de stoere kampeerders kennis gemaakt met de oersterke Zeeuwse wind. Luifels werden afgebroken, voortenten in veiligheid gebracht met houten haringen en extra stormbanden en dat heeft geholpen. De rukwinden kregen geen kans op minicamping De Visser.

Bijzondere zomer

Als we kort terugkijken op de zomer, dan moeten we constateren dat alles anders was. Geen activiteiten in het dorp, minder activiteiten op de camping, maar toch speelden de kleine gasten naar hartelust.
Na een algehele sluiting in maart, konden we in mei weer voorzichtig proberen om gasten te gaan ontvangen. En vanaf het moment dat het mocht, waren er ook altijd mensen die graag even hun huis wilden ruilen voor een chalet, caravan of camper. De eerste periode was men alleen welkom als er gebruik gemaak kon worden van het prive-sanitair. Gelukkig beschikken we over deze luxe en de vraag naar de eigen badkamers was enorm. Om zoveel mogelijk mensen te bedienen, hebben we extra prive-sanitair aangeschaft: een echte douche-unit met maar liefst 4 badkamers . Splinternieuw was hij nog, gemaakt voor de Olympische roeiploeg, die door Corona ook alle hun trainingen en wedstrijden in het water zag vallen.

Ook in de zomermaanden werd dankbaar gebruik gemaakt van de extra badkamers. Hierdoor werd de druk op het algemene sanitair ook minder en kon iedereen veilig vakantie vieren. Dat stond in 2020 bovenaan: veiligheid. Op minicamping De Visser was dat geen probleem. De ruime plekken zorgen voor voldoende afstand tussen kampeerders onderling.
In de zomermaanden leek het soms zelfs even of er minder corona was. Kinderen speelden heerlijk met elkaar. Gelukkig hoefden zij geen rekening te houden met 1,5 meter. Het weer hielp goed mee, want wat was het prachtig. Prima weer om heerliljk op het strand te vertoeven, waar je zelf controle had over je 1,5 meter. Dobberend op een luchtbedje in de zee waande men zich in een tropisch oord, maar genoot in werkelijkheid van de Zeeuwse zon

Tijd om afscheid te nemen

Ondanks dat de douche-unit bijzonder goed dienst gedaan heeft, nemen we er deze week afscheid van. Nog één keer maken we de douches schoon en dan is hij klaar voor de terugreis naar het oosten. Wij zijn ontzettend blij dat we er gebruik van konden maken, maar vanaf oktober kunnen we onze gasten bedienen met ons eigen prive-sanitair. En in de wintermaanden denken we dat dat ook wel lukt………

Ja, ja …. je leest het goed. We denken dat we het redden met onze eigen badkamers in de wintermaanden. Normaal zouden we ons opmaken voor het einde van het kampeerseizoen, maar in 2020 gaan we door. We blijven open. Door een speciale maatregel van de gemeente Veere hebben wij toestemming om deze winter open te blijven. Een mooie vorm van compensatie op het gemiste voorseizoen.

 

Wist je dat…

…je in de wintermaanden ook kunt kamperen of logeren in Zoutelande. Minicamping de Visser sluit de deuren niet in 2020, maar gaat samen met haar gasten het nieuwe jaar in. Je kan kamperen met of zonder prive-sanitair of je kan logeren in één van de chalets. Wij denken dat veel van onze gasten Zeeland nog nooit gezien hebben in de winter. Misschien is het dan juist een leuke uitdaging om dat een keer te proberen, want winterkamperen kan je leren!
Kom je het proberen deze winter? Je bent van harte welkom!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *