Het seizoen is nog niet ten einde. Gekker nog; het gaat maar door. Vanwege het mooie weer blijven nieuwe gasten binnen druppelen. De leuke activiteiten in en om Zoutelande dragen hun steentje bij. Toch heb ik een avondje vrij kunnen nemen voor een Photowalk

 

Ik hoor je denken: Een photowalk…?? Ja een photowalk en wel door Middelburg. Op een doodgewone maandagavond verzamelen 30 fotografen van allerlei kaliber bij het station in Middelburg om tezamen, al fotograferend een route af te leggen van zo’n 2 kilometer. Beginners en gevorderde fotografen, hobbymatig of professioneel, met spiegelreflex of compactcamera… het loopt allemaal door elkaar. Onderweg is er tijd voor tips en trucs aan elkaar, maar het doel is: vastleggen wat je de moeite waard vindt.

We beginnen met een groepsfoto door de organisator van vanavond, Mischa de Muynck. Vervolgens gaat de groep aarzelend op stap. Nog even wordt er wat gebabbeld, maar dat gaat al snel over in geklik. Mischa heeft een leuke route uitgezet door gebieden, waar ik ook nog nooit geweest ben. Bijvoorbeeld de Kuiperspoort; een prachtig stukje Middelburg dat elke toerist zou moeten bekijken. Authentieke gebouwen en bijzondere muurstenen brengen je terug in de tijd. De steeg komt uit bij de haven, waar we over het Damplein richting het Abdijplein wandelen. Ook zo’n stukje Middelburg dat u tijdens uw verblijf aan Walcheren niet mag missen.

We eindigen op de markt van Middelburg, waar we afspreken de foto’s met elkaar te delen. In de afgelopen dagen druppelen de gemaakte foto’s binnen. Verbaasd over de verschillende invalshoeken kijk ik ze elke dag even door. Ik wil het resultaat u niet onthouden. Misschien brengt het inspiratie voor uw volgende bezoek aan Middelburg.

Over de vraag of er bijzondere plekjes te zien zijn in die stad, hoeft u niet meer te twijfelen. Dat is tijdens de photowalk vastgelegd!

[button link=”https://www.flickr.com/search/?q=photowalkmiddelburg” type=”big” newwindow=”yes”] Mooi Middelburg – de foto’s[/button]

 

2 Reacties

 • Ellen Brasser Geplaatst 30 september 2014 13:26

  Geweldig leuke foto’s gemaakt door heel de groep!
  Krijg weer genoeg inspiratie!
  Sommigen hebben met de 50mm de route vastgelegd!!! Zal ik toch ook meer moeten gebruiken…..

 • Henri Gadella Geplaatst 11 oktober 2014 16:18

  Wat een erg leuk initiatief. Inspirerend en ontspannend en levert ook nog heel mooie forto’s op. Klasse hoor!

  Henri

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *