De eerste week van de meivakantie zit erop. Met maar liefst meer dan 40 kinderen was het een week met veel speelplezier, maar ook aandacht voor onze nieuwe Koning!

Kort nadat de eerste auto’s binnenrijden, slaan de deuren open en willen de kinderen na een soms lange reis even de benen strekken. Een door de ouders gewenste voorstelronde wordt snel afgewerkt en hup daar gaan ze. De glijbaan op, de schommel in, op zoek naar de vrijheid. En die vinden ze snel op minicamping De Visser. In een dag vult de camping zich met meer dan 40 kleine gasten. Allemaal hebben ze binnen no-time een campingvriendje gevonden waar ze heerlijk mee kunnen spelen. Of het nu in de zandbak is, op de fietsjes of al voetballend op het speelveld, iedereen speelt met iedereen.activiteit, kinderfeest, 2013

De eerste maandag van de vakantie is er aandacht voor de nieuwe Koning. De camping wordt versierd met hulp van grote en kleine gasten. Slingers aan de caravans en tenten. Ballonnen aan de speeltoestellen. En een gezamenlijk rondje over de camping om te zien of we niets vergeten zijn.

Daarna volgt een activiteit met een oranje tintje: koninklijke klompen schilderen. Met de kleuren rood, wit , blauw en oranje vormen de kinderen en een enkele oma de mooiste creaties. Waar de een lang na moet denken hoe een mooie kroon te vormen, kwast de andere met rood, wit en blauw een prachtige vlag die de hele klomp beslaat.

Iedereen is heerlijk bezig geweest en dinsdag volgt een prachtige koninklijke kroningsdag met een programma in Zoutelande door de plaatselijke Oranjevereniging. Enkele gasten nemen deel aan de vrijmarkt. Rondom de kerk worden allerlei koopwaren uitgestald en een beetje zakgeld extra verdiend. Ook onze heerlijke aardappelen uit de Zeeuwse klei gaan mee naar de vrijmarkt.

activiteit, kinderen, kindercamping, minicamping De Visser, ZoutelandeVerder is het in de meivakantie vaste prik dat de pony’s langs komen. Een favoriete activiteit voor veel kinderen, waar lang van te voren naar uitgekeken wordt. Er zijn inmiddels kampeerders die steeds dezelfde foto’s (van het ponyrijden) in hun jaarlijkse vakantie-album plakken. Elk jaar weer ponyrijden, met een kind p de rug van de pony die steeds een jaartje ouder is. Ondanks de herhaling ook dit jaar weer een succes!!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *