Als u met het hele gezin op vakantie bent in Zeeland dan is er natuurlijk van alles te doen. Ouders hoeven zich hier geen moment te vervelen maar ook voor kinderen is er van alles te doen. Zoekt u een uitje wat voor het hele gezin leuk en ook nog eens leerzaam is? Dan is Deltapark Neeltje Jans een echte aanrader.

Tijdens het verblijf in Zeeland geniet je natuurlijk van alle voordelen van het water waar Zeeland door omringd is, maar water kan ook fikse schade aanrichten. Deltapark Neeltje Jans geeft je een beeld van wat er allemaal moet gebeuren om het water niet de overhand te geven. Met de komst van de stormvloedkering is de kans op een overstroming aanzienlijk verkleind. Zou het rond 1953 nog een keer per 80 jaar raak zijn, met de komst van de kering is de kans teruggebracht naar een keer per 4.000 jaar.

Een bezoek aan de stormvloedkering is niet alleen indrukwekkend, als je dit in je achterhoofd houdt, maar ook het zien van het water wat tekeer gaat tegen de stormvloedkering is heel bijzonder. Ga met het gezin naar de stormvloedkering en iedereen zal z’n ogen uit kijken.

Na dit bezoek, wat behoorlijk leerzaam, is zijn er ook allerlei leuke activiteiten op het park. De kinderen hebben ongetwijfeld zin om even uit te razen na het zien van de woeste golven. Gelukkig zijn er allerlei leuke attracties op het park te vinden. Roepen de kids bijvoorbeeld altijd dat het zo hard waait? Laat ze dan kennismaken met de Orkaanmachine. Hier beleven ze hoe het voelt om in een echte orkaan terecht te komen.

Omdat Neeltje Jans veel met water te maken heeft, mag een waterglijbaan natuurlijk niet ontbreken. Vergeet daarom niet om zwemkleding mee te nemen want in een badpak of zwembroek glijdt de glijbaan nu eenmaal beter. Naast glijden van de glijbaan kan er ook gespeeld worden op de waterspeelplaats.

Voor kinderen en ouders die dol zijn op dieren is dit park ook een goede plek. Je vindt hier namelijk zeehonden, zeeleeuwen, haaien en roggen. Misschien mag je een van de dieren wel aaien of krijg je een kus van de zeeleeuw met de grootste snor. Een ding is zeker, jong en oud zullen zich hier niet snel vervelen en het is nog leerzaam ook!

Zin gekregen in een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans?

 

[button link=”http://www.uitmetkorting.nl/neeltje-jans/korting-neeltje-jans/”] klik hier voor korting[/button]

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *