Knutselen met Kampeerboerin -3-

Jij hebt meivakantie, maar kan verder even niet zoveel doen. Ik heb nu geen mensen op de camping en heb even tijd over. Dat bracht me op een idee. 
Zou je het leuk vinden om met me te knutselen?

We doen net of we op de camping zijn, het regent en je kan geen kant op. Mama en papa willen eigenlijk rustig de krant lezen en koffie drinken, maar jij zou het liefst een spelletje spelen. Daar hebben ze even geen zin in. En wat gebeurt er dan meestal op de camping ……… kampeerboerin Joyce komt voorbij om te vertellen dat er iets leuks gaat gebeuren in de recreatieruimte.
Dat is nu ook een beetje zo. Papa en mama helpen je veel met je huiswerk, maar moeten zelf ook hun opdrachtjes doen en willen misschien ook graag een keer rustig koffie drinken. Dat kan! Laat ze maar lekker op het gemakje koffie drinken, dan gaan wij samen aan de slag.

Een boeketje voor de Koning

Het is bijna Koningsdag, dus deze keer Knutselen met Kampeerboerin Joyce is een opdracht in het teken van de verjaardag van de koning.
Wat heb je nodig:

  • een wit velletje papier
  • een gekleurd vel stevig papier
  • een sate-prikker of rietje
  • een vaasje of glas
  • een lintje
  • een potlood
  • een schaar
  • lijm

We maken een bosje bloemen voor Koning Willem Alexander. Ik doe het voor, maken jullie het na?

Doe maar mee!

 

Is het gelukt?

Ik ben natuurlijk heel erg nieuwsgierig of het gelukt is. Daarom nodig ik je uit om vrijdagavond je boeket aan mij te komen laten zien.
Je hoeft niet helemaal naar Zoutelande natuurlijk….. dat kan niet. Nee, je kan me via de computer opzoeken en je bloemetjes aan me laten zien.
Je weet nu vast hoe dat moet, want je ziet je juf of je meester tegenwoordig toch ook wel eens op de computer!
En misschien zijn er nog wel andere kinderen, die je kent van de camping. Dan maken we er even een gezellig momentje van! Ik hoop dat je op vrijdag iets later naar bed mag.

Als je op vrijdag om 19.00 uur op de knop drukt, dan zorg ik dat ik er ben.
Tot vrijdag!

knutselen met kampeerboerin
paashaas-controle
knutselen met kampeerboerin

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *