Vakantie haalt de kinderen uit een vertrouwde omgeving. Ze verheugen zich heel erg op de vakantie, maar het brengt ook vragen met zich mee. Een spannende periode voor de kleine kampeerders…….

Een nieuwe omgeving, een ander bed. De liefste knuffel is meestal wel van de partij, maar er zijn toch een heleboel factoren die een vakantie spannend maken. En af en toe hoor ik dan dat er een kindje is dat om die reden slecht slaapt of zelfs buikpijn heeft. Zo ook vandaag.

De kleine kampeerder zit triest bij zijn papa in de stoel en wrijft met zijn hand onder zijn trui. Papa vertelt het verhaal, waarop ik meteen inhaak. Ik vertel de kleine kampeerder dat mijn kinderen dat ook allemaal hebben gehad. Dat kan nu eenmaal gebeuren op vakantie. Maar beter nog: Ik heb er iets voor. Ooit had ik een potje tegen buikpijn op vakantie, dat moet je ’s avonds smeren als je naar bed gaat en bij mijn kindjes hielp dat prima. Na 2 dagen hoefde ze niet meer te smeren en was alles over. De kleine kampeerder kijkt mij hoopvol aan. Ik denk zelfs dat ik het potje nog ergens heb. Het staat waarschijnlijk achter in een kast, want wij gebruiken het natuurlijk nooit meer (zo goed helpt het). Ik beloof hem het voor hem op te zoeken. buikpijn

Vandaag gaat het wondermiddel naar de kleine kampeerder. Ik ben benieuwd of het hem helpt. Wordt vervolgd……………

4 Reacties

 • Alie Geplaatst 20 mei 2013 21:07

  Opa’s hebben hier ook wel eens last van…….

  • joyce Geplaatst 31 mei 2013 10:47

   Geen nood…. ook voor opa’s hebben we zulke zalfjes klaar staan

 • Alie Geplaatst 20 mei 2013 21:09

  Opa’s hebben dit ook wel eens…..

 • gerda Geplaatst 5 juni 2013 22:39

  Wat ben je toch een kanjer!!!
  Tot snel,
  Groetjes Gerda

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *