Nieuw in 2014: de ZeelandPas. Ontdekken en besparen tijdens uw verblijf op minicamping De Visser. Zeeland is geen moment hetzelfde. Een groep eilanden geschieden van elkaar door diepe zee armen. er zijn steeds weer nieuwe overkanten te ontdekken. De ZeelandPas helpt u daarbij. Ervaar unieke activiteiten in de Zeeuwse buitenlucht of de rijkdom van de Zeeuwse keuken.

Walcheren is op en top Zeeuws, maar ziet er toch weer anders uit dan de rest van Zeeland. Geurige en bloeiende akkerranden, ruim 245 kilometer schoon zandstrand met typische paalhoofden en honderden kilometers aan fiets- en wandelroutes. Van april tot eind september heeft u de gelegenheid om de folkloristische sport, het ringrijden, te zien. U kunt Walcheren op vele manieren verkennen. Met de ZeelandPas ontdekt u het allemaal en u krijgt nog korting ook!

De ZeelandPas is onder andere verkrijgbaar op minicamping De Visser voor 3 euro. De pas geeft korting op het gebied van cultuur, culinair en wellnes, maar ook op sportieve activiteiten en tijdens het winkelen. met de ZeelandPas ontdekt u de leukste attracties, musea en andere Zeeuwse belevenissen. Veel kortingen zijn geldig in onze regio, maar ook in de rest van Zeeland. Een overzicht van alle acties treft u hier

De ZeelandPas is persoonsgebonden en het hele jaar geldig. Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen hebben elke een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren.  U kunt de ZeelandPas direct bij uw reservering bij ons bestellen. Wij maken de Passen voor u klaar, zodat u na aankomst direct kunt profiteren van dit aanbod.

 

Zeelandpas

 

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *