In 2023 zit je als een koning….

Het sanitair op de camping kan beslissend zijn voor jouw keuze. Als de badkamer in orde is, is de camping de moeite waard om te bezoeken. Er zijn zelf gasten die vooraf een dagje rondreizen om het toiletgebouw te bekijken voordat ze hun vakantie reserveren. 

Wij zijn het helemaal eens met die gedachte en begrijpen het heel goed dat men vooraf wil weten wat de staat is van het sanitair. Het is tenslotte het enige wat je als kampeerder niet altijd zelf bij je hebt of mee kan nemen.
Hoewel er steeds meer mensen mogelijkheden hebben in hun camper of caravan… En er heel veel vraag is naar privé-sanitair…. vinden ook wij dat het sanitair op de camping schoon en zuiver moet zijn.

Tijd om te vernieuwen

De laatste jaren bleef er met regelmaat een spoelknopje te lang hangen, met als gevolg dat het water langer bleef lopen als normaal. Gelukkig hebben we heel veel attente gasten die met ons meedenken en hier melding van maakten. Maar een soepele spoelknop is toch gemakkelijker.

Daarbij kwam het voorval met het urinoir. Regelmatig moet hier grof onderhoud aan gepleegd worden in verband met het ophopende urinesteen in de afvoer. ook dit najaar heeft Adrie de ontstopper erbij gehaald om het urinesteen op te lossen. Dat ging niet meer zo gemakkelijk door de pot, dus die werd van de muur gehaald en het bijtende goedje werd direct in de afvoerbuis ingebracht…. dachten we. Helaas zat deze zo vol steen dat het terug kwam en op de vloer droop, met alle gevolgen van dien. De bijtende stof zorgden voor onmogelijke plekken en vlekken in de gietvloer. Ze kleurden zo raar dat het leek of iemand er een ongeluk had gehad. De laatste maanden is het urinoir daarom afgesloten geweest en hadden we er een winterklus bij.

Van het één komt het ander

Adrie bouwde een mooi hok rond de sanitairgroep , zodat hij in deze koude periode lekker warm en droog kon werken.
U weet waarschijnlijk hoe dat gaat met veranderingen en verbouwingen. Je me begint met een plintje, maar eindigt met een volledig gerenoveerde slaapkamer. Ook in het geval van het foutje met het urinoir was dat het geval. Als de vloer dan toch gerepareerd moet worden, dan maar de gehele vloer……… En zullen we dan ook meteen de drukknoppen vernieuwen? Die zitten verstopt achter enkele wandtegels en om die te verwijderen moet de toiletpot ook even van de wand.
Tja, als die er dan toch af is , kunnen we wel…………

U snapt het al: in 2023 starten met een volledig gerenoveerd toiletblok.
Heerlijk!!

Wat zult u genieten op de toilet, die niet uw eigen toilet is. Er zit zelfs een softclose toiletdeksel op.
Dat laatste lijkt eigenlijk een beetje overdreven op een camping, maar netjes is het wel!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *