Knopjes in de planten, de katjes in de bomen zijn onderweg en een heerlijk zonnetje. Het voorjaar komt eraan. Voor ons betekent dat : het begin van een nieuw campingseizoen en dat gaat gepaard met de nodige voorbereidingen.

De winter zit erop. Een tijd zonder gasten, maar met volop werkzaamheden die bleven liggen, waar in de zomer geen tijd voor is of die ook gewoon moeten gebeuren.

gordijn-kleinBijscholen op het gebied van sociale media gebruik, herhalingen volgen om het EHBO-diploma in stand te houden, bijeenkomsten en vergaderingen volgen die veelal in deze periode plaatsvinden omdat de hele sector daar gemak bij heeft, kennisbijeenkomsten georganiseerd voor een aantal ondernemers die een stapje extra willen doen in de winter. Maar ook het nodige vrijwilligerswerk voor school, voetbalvereniging, natuurvereniging en Zoutelande. Natuurlijk was er de 50+ beurs en de uitreiking van de FOV-trofee. En is er hard gewerkt om een nieuwe werkplaats te creëren en een goed onderkomen voor alle materialen, die we in ons bezit hebben. Maar ook is er genoten van de spaarzame vrije tijd.

Nu gaan we er weer tegenaan. Het volgende kampeerseizoen staat voor de deur. Op deze mooie zonnige dagen komen er weer mensen langs die een leuk vakantieadres zoeken en een kijkje komen nemen op de camping. Maar die is nog niet echt toonbaar. Door de relatief warme winter is het gras door blijven groeien en langer dan normaal. De blaadjes aan de heg zijn dit jaar niet kapot gevroren, maar groen gebleven. De chalets hebben een groene aanslag gekregen door gebrek aan zonlicht.

chalet-gras-kleinEr is werk aan de winkel en op een heerlijke zonnige dag eind Februari is dat geen enkel probleem. De gordijnen uit de chalets gaan in de wasmachine en hangen te drogen in de recreatieruimte, waar ze een heerlijke frisse geur achter laten. Een geur die past bij een frisse start van het volgende kampeerseizoen. Het servies spoelt schoon in de afwasmachine en vanaf volgende week krijgt alles een heerlijk sopje.

Nog even en u bent weer van harte welkom op minicamping De Visser!

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *