Half maart opent minicamping De Visser haar deuren, maar de echte start van het seizoen is eigenlijk het paasweekend.

We doen er in de voorbereidingen alles aan om half maart weer open te kunnen. Dat heeft een reden. Ondanks dat er half maart nog niet veel kampeerders staan te trappelen, is dan wel alles gereed. Er zijn tenslotte altijd zaken die tot het laatste moment blijven liggen. Herkent u dat?? En als we die kleine karweitjes niet oplossen voor de start van het seizoen, dan lopen we er een hele zomer tegenaan. Vandaar dat 23 maart de eerste gasten welkom waren.

Met Pasen start het seizoen echt. Dan loopt het kampeerterrein vol met voornamelijk Duitse gasten die de Paasdagen graag in de “frisse Luft” doorbrengen. Een enkele verdwaalde Nederlander zit er ook tussen, maar voornamelijk oosterburen. En uit welk land onze gast ook afkomstig is, op de 1e Paasdag worden alle gasten verwend.

Ook in 2012 ging de paashaas in alle vroegte over het kampeerterrein om grote en kleine gasten te verrassen. Dit jaar met een heerlijk ei!

Met een volle camping, een vroege paashaas en een late schoonmaak zitten wij er weer helemaal in. Het seizoen is begonnen!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *