Het regent, het regent……

…… de kindertjes blijven droog. En vermaken zicht prima!

Het is bijna nooit een hele dag regenachtig in Zeeland, maar één of twee keer in de zomervakantie is het prijs. Het regent dan heerlijk en soms wwel een hele ochtend. Zo ook deze ochtend.
Maar gelukkig verzinnen we daar op minicamping De Visser altijd iets op. Dit keer gebruiken we de regenachtige ochtend voor een spetterend spijkerfeest.
Heerlijk ongestoord hameren, waar kan dat nog. De buren hebben er hier geen last van, want iedereen timmert mee aan een gezellige morgen.

Hulp bij het hameren

Het is nog niet altijd even gemakkelijk om met hamers en spijkers aan het werk te gaan. Maar de kleine timmerlieden leren van elkaar en van papa of maam, die het stiekem ook nog wel erg leuk vind om aan de slag te kunnen.

Je eigen vakantie-herinnering maken in de regen

Allerlei kunstwerken worden gevormd. Voor de jongens zijn dat kranen, pistolen. Ook tafels en stoelen worden door gefabriceerd en dat als terwijl de regen nog steeds op het dak van de fietsenstalling tikt. Aan de kant van de dames ontstaan mooie schilderen met spijkers en wol. Kampeerboerin Joyce maakt het schilderij compleet, door een handtekening op de achterzijde. De herinnering aan de zomer in Zoutelande van 2017 is vastgelegd

Op deze manier vergeten onze gasten de regen in Zeeland en genieten extra van hun verblijf aan de Zeeuwse kust. Voordat de werkstukken klaar zijn, is de regen alweer omgetoverd in een waterig zonnetje en an de vakantiedag ‘gewoon’ doorgaan……..

Gelukkig hebben we de foto’s nog : klik hier

Foto’s spijkerfeest 2017

 

 

 

1 Reactie

 • Henri Geplaatst 15 augustus 2017 18:20

  SInt Nicolaas vervroegd in Nederland?
  ‘Hoort wie klopt daar kinderen’ op Walcheren.
  Hamergeweld in Boudewijnskerke.
  Feest voor de kleine en grote gasten van minicamping De Visser.
  Geen roestige spijker te bekennen dankzij de lekdichte overkapte werkplaats.
  Laat maar werken die gasten in hun vakantie!
  Hier worden ZZP’ers geboren.
  Wat een leuke bezigheid weer bij creabea Joyce en haar mannen.
  Wij komen binnenkort maar eens kijken daar.

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *