Na het wildbreien, granny squares haken, sokken en sjaaltjes breien …. informeerden we u in 2014 wekelijks over het haakprojektCAL2014. Op de website van minicamping De Visser kon u de patronen volgen en aanhaken. Daar werd vreselijk veel gebruik van gemaakt.

Morgen, zaterdag 2 Januari, gaat Crochet Along 2015 van start en door het succes van 2014, zullen we er wederom aandacht aan besteden. Voor alle creatieve dames en overige belangstellenden houden we u op de hoogte van de patronen en vorderingen rondom dit projekt. Heeft u het in 2014 gemist of wilt u gewoon eens proberen: Iedereen mag aanhaken.

Als u deel wilt nemen heeft u diverse kleuren wol (of katoen) nodig en een bijpassende haaknaald, meld je aan bij de desbetreffende Facebookpagina of klik op de afbeelding onderaan in dit bericht en volg de instructies op.

In 2015 wordt de deken een gigantische grote granny-square. Dat houdt in dat we beginnen met het haken van een granny en daaromheen komen dan verschillende steken en randen. Het wordt dus een vierkante deken!

 

Wat moet je doen?
  • Je hoeft je nergens specifiek op te geven voor deze Crochet Along. Iedereen kan en mag meehaken. Er is geen officiële “inschrijflijst”
  • De patronen komen vanaf 2 januari 2015 wekelijks op internet te staan te staan. Je hebt zelf geen blog nodig.
  • In het bezit van Facebook, dan zou je kunnen overwegen om je aan te melden als lid van de groep. Bijkomend voordeel van de groep is dat je haakt met gelijkgestemden en eventueel elkaars werk kunt zien via foto’s. Heb je tijdens het haken problemen kan je bij zo’n grote groep haaksters vast wel hulp krijgen ;-)
  • De crochet Along is bedoelt voor zowel gevorderde als beginnende haaksters….
  • Er komt een duidelijke werkbeschrijving met ondersteunende foto’s.
  • Voor alle voorbereidingen kan je hier het PDF file downloaden
  • Iedereen mag meedoen.
  • Plezier in het haken staat voorop
  • niks moet en alles mag

Mijn deken van 2014 is helemaal in trek hier in huis, daarom neem ik zelf ook weer deel aan CAL2015. In Januari gaat me dat waarschijnlijk wel lukken. Februari moet ik de tijd bij elkaar schrapen, denk ik. En in het campingseizoen zie ik wel hoe ver ik kom.  Het zou wel erg leuk zijn om in het komende seizoen mensen te treffen die ook begonnen zijn, dus haak gerust aan en laat het (voorlopige) resultaat zien als je in Zoutelande bent

Succes!!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *