Goed begin nieuw seizoen

Elk jaar zijn er in de winter weer klusjes die regelmatig terugkomen. Alles gaat op zijn kop, er wordt gepoetst en gewassen. Soms tot vervelens toe.

De chalets worden helemaal binnenste buiten gekeerd. Alles wat niet meer netjes is moet eruit, de tijken van de matrassen worden gewassen, spullen worden vervangen en zelfs het plafond wordt geschrobt. Na 3 chalets zakt soms even de moed in mijn schoenen, want dan zijn er nog steeds 2 te gaan. Er lijkt op zo’n moment geen einde aan te komen.

Ook buiten speelt zich hetzelfde tafereel af. Gras verticuteren, bomen en heggen snoeien. Alle paaltjes met aansluitingen nazien, hier en daar iets veranderen. Het weer moet daar een beetje mee zitten, anders kunnen sommige werkzaamheden niet doorgaan. Wat kan leiden tot stress, omdat bij het omslaan van de laatste kalenderpagina ineens het kampeerseizoen weer in aantocht lijkt.

Eer van je werk.

En dan valt er ineens een bericht in de brievenbus, wat een boost geeft. Een bericht wat je vertelt waarom je dit doet. Een bericht waaruit blijkt dat je werk gewaardeerd wordt:

Gefeliciteerd met het winnen van Traveller Review Awards dit jaar!
De Traveller Review Awards 2023 erkennen de inzet van partners zoals u, en alle keren dat u zich voor reizigers tot het uiterste hebt ingespannen. Uw scores tonen uw gastvrijheid, evenals uw harde werk en toewijding.

Dat bericht komt precies op tijd!
We hebben een reden om door te gaan met wat we doen. We doen het voor onze gasten en die zijn er bijna…….

Dat gaan we vieren

De boost zorgt ervoor dat de we in een versnelling de winterwerkzaamheden uitgevoerd hebben. En daar kunt u gebruik van maken!
Om onze gasten te bedanken voor hun beoordelingen, hebben we een leuke aanbod in februari 2023.
U kunt voor een zeer redelijke prijs, als eerste gast in 2023, verblijven in één van de superschone chalets. Ze staan allemaal voor u klaar om de donkere winterdagen een beetje op te fleuren.

U hoeft niet te boeken via Booking.com. U mag ons gewoon bellen, mailen, app-en of klikken op onderstaande button en we gaan het voor u regelen.

Graag tot ziens in Zoutelande.

Tot snel!