Fotowandeling voor groot en klein

Vaak houd je de camera gewoon een eindje voor je als je een foto gaat maken. Maar wist je dat het juist ook heel gaaf is om foto’s vanaf de grond te maken? Of om heel dicht bij een voorwerp te gaan staan? Of om grappige foto’s te maken van je eigen schaduw?

Op de ochtend van 1 mei gaan we, gewapend met camera, op pad voor een echte workshop. Iedereen heeft een fotocamera mee…… voor de kinderen die geen camera hebben, hebben wij er één te leen!
Onder leiding van een professioneel fotograaf, Karin den Boer, gaan we de omgeving verkennen. Kijkend door de lens van een fotocamera, ziet de wereld er ineens heel anders uit.

Voor onderweg krijgen zowel de grote als de kleine deelnemers een opdracht. De opdracht voor de ouders/begeleiders zal verrassende vakantiefoto’s opleveren van de kleine fotograafjes. De opdracht voor de kleine fotografen  blijft nog even geheim.
Wil je dat weten, meldt je dan aan voor de fotowandeling!

Kosten en aanmelden
De kosten voor de wandeling bedraagt 15 euro per koppel. Elk extra kind wandelt voor 7,50 euro mee.
Volwassenen en begeleiders zorgen voor een eigen camera. Voor de kinderen is een camera beschikbaar (maar je mag hem ook zelf meenemen)

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan hier aan

Aanmelden fotowandeling

 

 

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *