Een verre vriend
Beter een goede buur……

Je kent het gezegde vast wel. En vaak komt die spreuk ook uit.
Ook op een camping heb je gemak van een goede buur. Het is heel fijn als de camping-buurtjes je willen helpen om de caravan op de plaats te duwen. Dat ze een hamer hebben, die jij vergeten bent. Dat ze je luifel vast willen houden, als de stokken er onderuit gewaaid zijn. Er zijn allerlei redenen te bedenken, waar die campingburen goed voor kunnen zijn.

Mijn campingburen

Sommige gasten weten inmiddels dat onze oudste zoon het ouderlijk huis gaat verlaten. We helpen hem klussen en zijn inmiddels aan de inrichting toe. Het vinden van de juiste spullen is soms een uitdaging.
Ik vond een prima gordijn in de juiste kleur. Maar……. in de schappen in Middelburg was er slechts nog één verkrijgbaar. En natuurlijk ging het uit de collectie en werd daarom de voorraad niet meer aangevuld. Dat heb ik weer! (hoor je me denken)

Hulp uit het hele land

Maar ik geef het niet zomaar op. De woonwinkel heeft meerdere vestigingen in Nederland, maar helaas niet de service om de voorraad bij de collega’s te checken.
En dan zijn al mijn campingburen toch ineens wel heel erg handig. Jullie zijn tenslotte te vinden in heel Nederland en enkelen van jullie hebben vast wel de woonwinkel in de buurt, waar ik naar op zoek ben.

Eén oproep op de sociale media kanalen was voldoende om alle campingburen in de benen te krijgen. Wat ontzettend leuk!!
Meerdere mensen gingen voor mij op zoek in buurt. Uit het hele land kwamen reacties.
Roosendaal was uitverkocht. Hardenberg had nog voorraad. In Roermond was nog 1 exemplaar te krijgen, Dordrecht had de verkeerde kleur en IJsselstein was leeg. Het laatste exemplaar kwam uit Veenendaal.

Zo wordt de keuken van ons “kleintje” binnenkort aangekleed met gordijnen uit het hele land. En daarmee blijkt dat een verre vriend ook niet verkeerd hoeft te zijn!!!

gordijn
20221101_141613