Op veel campings hoort het erbij. Veel vakantievierende kindjes weten niet beter. Veel ouders met kinderen boeken alleen als het er is. op minicamping De Visser is het een verrassing…..

 

 

H.. et is feest

O.. mdat het vakantie is

E.. n dat gaan we vieren

R.. ara….. hoe gaan we dat doen

A.. ls je het wilt weten, kom je woensdag om 10.00 uur maar eens kijken

 

Qui ViveMet dat bericht doken de kleine gasten van minicamping De Visser hun bed in en kwamen er nog nieuwsgieriger uit. Nog zittend aan de ontbijttafel reed een auto van Qui Vive Evenementen en attractieverhuur het kampeerterreinop. Uit de auto rolde een groot plastic pakket. Geen gewoon springkussen, maar een echte stormbaan. De stekker erin en hopla. Een muziekje erbij mag niet ontbreken. Na 10 minuten was iedereen (ineens) klaar met eten en nieuwsgierig een kijkje komen nemen. Ze werden op verkenning gestuurd op de stormbaan. Enige tijd later is de verkenning een echte bestorming geworden. Aangemoedigd door de ouders bestormen de kinderen het opblaasbare kussen en strijden tegen elkaar. Voor de ouders blijft het niet bij aanmoedigen, want ook zij moeten aan het werk. De papa’s tegen de mama’s (het zou de titel van een TV-programma kunnen zijn). En ook een ouder-kind-wedstrijd werd gestreden.

Qui-ViveAl snel staat het zweet op de voorhoofden en is het tijd voor iets rustigers. De grote kinderen gaan aan de slag met voetballen en hockeysticks. De kleinere meisjes dans als sterren van de camping op bekende liedjes. een leuke splitsing! De heren bieden op deze manier voor iedereen een passend programma.

 
Of het voor minicamping De Visser ook passen is, zal de toekomst uitwijzen. Inmiddels zijn wij namelijk erg gehecht aan “onze manier” van recreatie en animatie. Een aardappelfeest en strandsafari liggen ons erg aan het hart. Kippen voeren en ponyrijden ook. Het is ons huismerk geworden en daar hebben we een reden voor. Onze gasten kiezen vaak heel bewust Herschaalde kopie van Qui-Vive-66-072014voor een kleine camping. Een minicamping waar niets moet, waar niet dagelijks het recreatieteam de kinderen bij je wegplukt. Een camping waar meer kleine kindjes zijn die nog geen “behoefte” hebben aan grootschalige animatiekalenders. Ondanks die bewuste keuze was het vandaag toch enorm genieten van deze vorm van vermaak. Het was een feest.

 

En voor de gasten van minicamping de Visser een echte vakantie-verrassing

 

[button link=”https://www.flickr.com/photos/kampeerboerin/sets/72157645991239276″ type=”big” newwindow=”yes”] Klik hier voor de foto’s …..[/button]

 

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *