Een ijsbaan in Boudewijnskerke

Een wandeling vanaf de camping komt er vaak langs, maar niemand heeft het in de gaten. Een mooie groene plek met een klein dijkje erom – het zou vanalles kunnen zijn. Maar wat voor prachtige sportieve plek ligt er verborgen in Bos Boudewijnskerke

Bos Boudewijnskerke

Jaren geleden werd landbouwgrond opgeofferd voor natuurgebied. De kleine boompjes die in de toekomst Bos Boudewijnskerke moeten gaan vormen zijn geplant en in het bos werden een aantal leuke plekjes aangelegd. In een hoekje staat een houten bankje verscholen. Het bankje biedt uitzicht op de kreek van Westkapelle. Wie daar een kwartiertje gaat zitten is verzekerd van een ontspanningsmomentje.
Mocht je met de kinderen het bos in gaan, dan is er een trekvlot, wat zal zorgen voor een spannen de oversteek. Het is een uitdaging om met droge voeten de overkant te bereiken. Een trekvlot alleen voor stoere kids en mama’s met lef. Een eindje verder staat een picknickmand te wachten, waar nagepraat kan worden over het avontuur.

De verrassing van het bos

Tijdens de wandelingen, fotowandelingen en Walk & Talk’s die we organiseren vanaf de camping, neem ik vaak dit stukje in in de route op. Tijdens het rondje komen we langs de verrassing van Bos Boudewijnskerke. Een groot groen grasveld met een klein dijkje er omheen. Ik vertel de wandelaars dat het groene grasveld in de winter omgetoverd wordt door tot een ijsbaan. Met wat water, een paar schijnwerpers en de nodige koude nachten kunnen we aan de kust daar schaatsen.
Op een mooie warme zomerdag is het moeilijk om je een ijsbaan voor te stellen op die plaats. En toch gebeurt het…….
Op één van mijn winterwandelingen kwam ik er langs en heb de beelden voor jullie vastgelegd. Bekijk de video en je zult zien dat mijn zomerverhaal écht is …!

Zo ziet het eruit:

Bekijk de video

Regelmatig vertel ik je wat ik een Kampeerboerin in Zoutelande zoal mee maakt. Alle vlogjes zijn verzameld in een afspeellijst met Video’s over Lekker Ongestoord Genieten. Via de onderstaan de knop zijn ze te vinden en wil je de volgende zeker niet missen, abonneer je dan op het kanaal van minicamping De Visser op YouTube

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *