….. en om even niet in de weg te lopen als de ouders in de krachtige Zeeuwse wind de voortent proberen af te breken.

Het weer slaat om , de regen en de windstoten nemen toe. Als je dan nog 1 dag te gaan hebt, na een prachtige week, is het besluit snel genomen om de spullen in te pakken en lekker naar huis te gaan. Een wijs besluit, maar voor de kinderen vaak een tegenvaller. Ze willen nog niet weg, want de vakantie zou tot morgen duren. Humeurig zien ze de actie van de ouders aan en hoewel ze het er niet meer eens zijn, is de beslissing genomen.

Om de zinnen te verzetten en de kinderen weg te halen bij de geroutineerde inpakkers verzin ik voor de laatste kleine gasten in de meivakantie nog 1x een leuke ochtend. We gaan een afscheidsarmband maken ter nagedachtenis aan een fantastische vakantie op minicamping De Visser. Altijd handig om enkele dozen met materialen klaar te hebben staan!

Terwijl de jongens nog even tegensputteren, halen de meisjes hun eigen elastiekjes voor de dag en te laten zien wat ze allemaal al gemaakt hebben. Snel zijn de jongens overstag en zitten met de lip tussen de tanden te werken aan hun armband. Ze worden zo fanatiek dat ze zelfs nog een ring toevoegen aan hun collectie. Ook de allerkleinsten zetten hun beste beentje voor en krijgen voor vertrek hun armbandje klaar. Knap hoor!

Na een uurtje of 2 zijn papa en mama klaar voor vertrek en kunnen de kinderen tevreden instappen. Met Minicamping-de-Visser-armband om de pols zwaaien ze me toe als ze de bocht omgaan op weg naar het ‘gewone’ leven. Maandag gaat de deur van de school weer open en zal de armband ze herinneren aan de  leuke tijd in Zoutelande!

afscheidsarmband

1 Reactie

  • milan Geplaatst 10 mei 2014 19:05

    Ik vond het super leuk en ik draag hem elke dag!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *