Onze buurman is bekend bij veel van mijn gasten. Door een vriendelijke lach en een groet maakt hij langzaam kennis met diverse toeristen. Hij herkent ze en zo ontstaat er af en toe persoonlijk kontakt, een praatje, een kijkje in zijn kas, een blik in de voliere. Tot vandaag……….

Ik wil er geen gewoonte van maken om u op de hoogte te brengen van het wel en wee in onze straat, maar voor deze man maak ik graag een uitzondering. bij buurman aan de boom

Zittend onder zijn partytent groette hij u waarschijnlijk. Of bij het schonen van zijn bloemzaad middenop de straat, moest u wellicht een keer uitwijken om hem niet te raken. Als regelmatig terugkerende gast werd u door hem herkend.

Vandaag namen we afscheid van hem. Op de dag waarop hij eigenlijk zijn 59-jarige bruiloft had moeten vieren, brachten we een laatste groet aan buurman Blaas de Nooijer. Hij is 83 jaar geworden.

2 Reacties

 • daniëlle Deijkers Geplaatst 6 november 2012 20:35

  goh Joyce, idd als wij hem voorbij fietsten, zwaaide of riep hij altijd gedag!
  hij had een heel mooi plekje om te wonen in zeeland, veel sterkte voor zijn vrouw, die ook altijd vriendelijk roept!

 • Ad en Adrie Heshof Geplaatst 6 november 2012 22:56

  goede avond,dat is schrikken van Blaas,toch nog wel snel gegaan,zouden wij van het huisnummer mogen weten bedankt,gr adven adrie

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Op 6 nov. 2012 om 17:32 heeft Post van het Platteland het volgende geschreven:

  > >

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *