Op Twitter zag ik de aankondiging voor de 50+Beurs in Utrecht. Een beurs waar waarschijnlijk veel mensen lopen die mijn gaatjes in het voor- en naseizoen kunnen vullen. Ik heb vaker geinformeerd naar de kosten die het huren van een stand op beurzen van dergelijke omvang met zich mee brengt, maar die kosten zijn een veel te grote hap uit het mini-budget van mijn mini-camping.

In een opwelling stuurde ik een mail naar de organisatie met de vraag of zij een mini-plaatsje beschikbaar hadden voor mijn mini-camping met slechts mini-budget voor promotie. Na 2 minuten sprak ik telefonisch de directeur die mij een leuk voorstel deed. Vijf minuten later was ik in afwachting van de bevestiging, want ik ben welkom!!

De Vrijbuiter - dec. 2008

Kampeerboerin gaat de beurs op….. maar wat nu. Ik heb even verstijfd op mijn stoel gezeten. Wat heb ik gedaan? Ik had een afspraak gemaakt met de organisatie van de 50+Beurs. Ik heb een stand van 3 x 3 meter tot mijn beschikking. Hoe krijg ik hem vol? Tijdens het weekend dat de beurs draait heb ik een grote wissel op de camping. Hoe krijg ik dat gedaan? Vele vragen spoken door mijn hoofd.

Na overleg met bloemzaadboer werd al snel duidelijk dat ik het helemaal alleen niet rond zou krijgen. De camping is nog goed gevuld, die gasten kan ik niet een kleine week aan hun lot overlaten. Vincent Morsink heeft me in de cursus Gastvrijheid de afgelopen winter geleerd dat ik zeer zuinig moet zijn op mijn huidige gasten. Ik moet ze koesteren en verwennen. Daar mag ik dus niet bij weg lopen.

In het verleden heb ik samen met twee collega-kampeerboerinnen enkele open dagen en kleine beursjes gedraaid. Ik besloot hen in te schakelen…….. Zij waren meteen razend enthousiast. Ze vonden het een kans en gelijk hadden ze, want welke kleine onderneming kan zich presenteren op een beurs van dergelijk formaat. Die kans mogen we niet laten lopen, was hun mening.

KampeerTotaal - febr. 2009

Op de kleine beursjes hadden we een marktkraam tot onze beschikking, dat is net even anders dan een complete stand van 3 x 3 met electra en verlichting. In een kort overleg werden de plannen gesmeed. Gelukkig zitten we aardig op een lijn en vullen elkaar goed aan. We zien het nu helemaal zitten!

Kampeerboerin gaat dus de beurs op….. van woensdag 15 september tot zondag 19 september ben ik te begroeten op de 50+Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. U bent van harte welkom in mijn stand. Voor de oprecht geinteresseerde bezoeker, die in de laatste maanden nog van een verblijf in Zoutelande wil genieten heb ik een leuke beurskorting.

Misschien kom ik u tegen…….. Tot ziens in Utrecht!

1 Reactie

  • Mirjam Geplaatst 12 september 2010 22:07

    Gaan jullie met zijn drieën in de stand staan? Je wordt steeds professioneler joh!
    groeten!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *