Morgen is het vrijdag en opnieuw tijd voor Aardappelen van Adrie de Visser.
Ondanks dat het begrip bij een kleine groep al ingeburgerd is, zijn er in de afgelopen weken toch vragen over gesteld. Vandaar even een korte uitleg:

Veel inwoners en gasten van Minicamping De Visser genieten gedurende het seizoen van de heerlijk klei-aardappelen, die wij vanuit een stalletje aan de weg verkopen. Omdat er ook mensen voor wie het moeilijker is om de aardappelen te komen halen hebben we sinds het voorjaar van 2014 een aardappel-breng-service in het leven geroepen.

Aardappelen op afroep

De service wordt onder de aandacht gebracht via Facebook en houdt in dat elke volger online een aardappel-bestelling kan plaatsen. De bestellingen verzamelen we gedurende de week en op vrijdag worden de bestellingen uitgeleverd. Aan de service hangen 2 voorwaarden:

  • de bestelling bedraagt minstens 5 kg. aardappelen
  • de besteller woont binnen een straal van 5 km. binnen ons huisadres

Dorpen als Westkapelle, Zoutelande en Meliskerke kunnen gemakkelijk worden bediend.

Buitengewone momenten van levering

Het komt tussentijds ook wel voor dat er een extra moment van leveren plaats vindt of dat er door omstandigheden vanuit een andere regio besteld kan worden. Zo reed de aardappelbus bijvoorbeeld ooit richting West-Brabant met meer dan 100 kg. aardappelen, omdat we daar toevallig in de buurt waren. Deze speciale leveringen worden ook via de Facebook-pagina aangekondigd

Kortom: wilt u genieten van een heerlijke aardappel en er verder niet veel voor doen? Houdt de berichten in de gaten of geef uw bestelling op een andere manier aan ons door!

 

Kortom

1 Reactie

  • Christine Dekker Geplaatst 20 oktober 2016 20:04

    Graag 10 kg aardappelen

    Grtjs Christine

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *