De mening van de gast telt meer en meer……….

Daar waar men vroeger na een vakantie aan de buren, familie en vrienden vertelde hoe leuk en gezellig het was op het vakantie-adres, verplaatsen deze verhalen zich meer en meer naar het internet. Tal van beoordelingssites en gastenboeken lopen over van informatie van vakantiegangers over bepaalde accommodaties en verblijfsplaatsen. Een mooi fenomeen, denk ik. In een wereld waar internet niet meer weg te denken is, maken de beoordelingen voor en door gasten het wel erg gemakkelijk om van achter de computer een juiste vakantiestek uit te zoeken.

Maar is die gekozen vakantiestek dan ook wat u ervan verwacht? Een beleving wordt door iedereen echter anders ervaren en uitgelegd.

 

De beoordelingen over minicamping De Visser op de onafhankelijke beoordelingssite Zoover heeft geleid tot het winnen van een enige echte “Zoover Recommended 2011“. Deze aanbeveling door Zoover vertaalt de positieve waardering van de gast in een keurmerk.  

Consumenten waarderen onze camping zeer goed. Uit de beoordelingen van de gasten blijkt dat minicamping De Visser vooral goed scoort op gastvrijheid, kindviendelijkheid en de staat van het sanitair.

Wij danken alle gasten die de moeite hebben genomen om hun vakantieadres op deze positieve manier te beoordelen!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *