In de afgelopen 3 jaar strijden diverse teams om de felbegeerde eerste plaats in het ouder-kind-toernooi op minicamping De Visser. Tegenwoordig behoren de voetbalschoenen tot de standaard kampeeruitrusting voor enkele kleine gasten.

Aan het begin van de week stroomden de aanmeldingen binnen. In eerste instantie kleine jongens en hun vaders, maar later ook de grote of kleine zus. Al met al wilden 40 ouders en kinderen deelnemen en werd het schema in elkaar gezet en de teamindeling gemaakt. Naast de vertrouwde ploegen als Ajax, Feyenoord en PSV namen dit jaar ook regioclubs als VV De Fendert , SV MOC ’17 en VV De Meeuwen deel aan het toernooi. Elk team bestaat uit grote , kleine en volwassen gasten van minicamping De Visser. Allemaal klaar om de strijd aan te gaan.

Chiel heeft de leiding over het toernooi, maar draagt de warming-up over aan een sportieve gast. Lachend lopen de deelnemers hun rondjes terwijl de temperatuur toeneemt.In 2 poules worden de wedstrijden afgewerkt. Aan het einde van het toernooi strijden, voor het oog van een volle tribune, VV de Meeuwen en PSV om de eer. In een spannende strijd eindigt na de speeltijd de wedstrijd in 1 : 1. De kleinste 3 spelers van elke ploeg worden aangewezen om strafschoppen te nemen. Keeper Daan houdt de meeste ballen buiten het doel en brengt de overwinning naar VV De Meeuwen.

zoutelande, minicamping de visser, kampeerboerin, voetbaltoernooi, ouder-kind

Na een officiële prijsuitreiking genieten alle deelnemers en publiek van allemaal dezelfde prijs – een heerlijk ijsje.

Houdt de activiteitenkalender voor 2014 in de gaten, want het voetbaltoernooi komt zeker weer terug. Tot die tijd kijkt u nog eens terug naar de foto’s en geniet opnieuw van dit heerlijke onbezorgde moment op minicamping De Visser in Zoutelande

[button link=”http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157634785391117″ newwindow=”yes”] Foto’s Visser Voetbal[/button]

 

 

1 Reactie

  • Kusters Geplaatst 25 juli 2013 14:32

    Het was voor zowel spelers als supporters volop genieten! Sijmens eerste schreden op het voetbalpad zijn nu echt een feit!
    Bedankt!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *