Chalet Kids+

Vakantie is voor onze kleinste gasten al een unieke ervaring op zich. Vakantie op een camping heeft vaak als gevolg veel vriendjes om mee te spelen. De kinderen op de camping vinden elkaar doorgaans vrij gemakkelijk.
kids-devisser

U in een chalet, de kids kamperen?

In een chalet op minicamping De Visser kiest u voor deze voordelen van het kamperen. De natte voeten, klamme kleding en met de toilettas naar de douche laat u liever aan een ander over. Misschien heeft u het al eens mee gemaakt…… maar uw kinderen?

Kennen zij de spanning van het kamperen? Slapen op een matrasje, een zaklampje naast je bed, stiekem een boekje lezen in je slaapzak, die vervolgens helemaal om je heen gewikkeld zit als je ’s morgens wakker wordt …………

Speciaal voor de kleine gasten.

Vanaf nu is het mogelijk om een kampeerervaring aan uw kinderen mee te geven, terwijl u zelf heerlijk in de warme comfortabele chalet slaapt.

Wij hebben een verrassing voor onze kleine gasten. Een speciaal onderkomen voor de stoerste kinderen. De bijzondere slaapplaats zal ervoor zorgen dat de vakantie op minicamping De Visser er een wordt om nooit meer te vergeten.

Met het reserveren van de chalet kids+ kamperen de kinderen op een speciale manier in de tuin van de chalet. Op die manier hebben zowel kinderen als ouders beide iets speciaals!

kids-devisser-2

Onder – water – slapen

Op minicamping De Visser kunnen stoere kleine kampeerders hun hart ophalen aan zee en strand. In de buurt is er water en zand voldoende om een middag heerlijk te spelen op de mooie brede stranden.

Maar ook op de camping is er een speciale plaats waar het water een belangrijke rol speelt. Op de kleine camping kunnen kleine logeerders “onder-water-slapen” in een chalet kids+. Naar bed met de vissen en zeesterren waar je overdag zoveel plezier mee gehad hebt, dat is toch heerlijk. Alles om je heen heeft de blauwe kleur van de zee, zelfs als je naar buiten kijkt zitten de druppels op de ramen. De chalet kids+ geeft de kinderen het kampeergevoel, terwijl papa en mama comfortabel binnen slapen.

De unieke overnachtingsplek is uitsluitend bedoeld om te slapen en te gebruiken door 1 grote of 2 kleine kinderen.

Kinderkampeerplaats in gebruik 

Er zijn veel werkzaamheden verricht voordat de nieuwe overnachtingsplaats klaar was voor onze kleinste gasten. Het blijft spannend. Hoe ziet de overnachtingsplek eruit? Wat is het? Waar slapen we? We kunnen alvast verklappen dat het heerlijk knus en klein is, precies op maat voor onze kleine gasten. En de hoofdkleur is blauw. Je favoriete knuffels mogen met je mee naar binnen. Je zult er heerlijk in slapen. Durf jij het aan?

kinderpret-3
devisser-slider-fietstocht

Optimaal genieten

Wilt u optimaal genieten van uw verblijf op Walcheren? Met onderstaande aanvullingen zal uw welverdiende vakantie een prachtige herinnering worden: