Kinderkampeerplaats


Kamperen is voor onze kleinste gasten al een unieke ervaring op zich. Deze beleving wordt nog groter als je naast de caravan van papa en mama in je eigen tentje durft te slapen.

In 2013 hebben we een verrassing voor onze kleine gasten. Een speciaal onderkomen voor de stoerste kinderen. De bijzondere slaapplaats zal ervoor zorgen dat een kampeervakantie op minicamping De Visser er een wordt om nooit meer te vergeten.

 

 

Onder-water-slapen

 

onder water slapenOp minicamping De Visser kunnen stoere kleine kampeerders hun hart ophalen aan zee en strand. In de buurt is er water en zand voldoende om een middag heerlijk te spelen op de mooie brede stranden.
Maar ook op de camping is er een speciale plaats waar het water een belangrijke rol speelt. Op de kleine camping kunnen kleine kampeerders “onder-water-slapen” op een kinderkampeerplaats. Naar bed met de vissen en zeesterren wa
ar je overdag zoveel plezier mee gehad hebt, dat is toch heerlijk. Alles om je heen heeft de blauwe kleur van de zee, zelfs als je naar buiten kijkt zitten de druppels op de ramen.

Het unieke overnachtingsplek is uitsluitend bedoeld om te slapen en te gebruiken voor 1 grote of 2 kleine kinderen.

De kinderkampeerplaats kan ook gereserveerd worden met privesanitair. Op die manier hebben zowel kinderen als ouders beide iets speciaals!

 

Kinderkampeerplaats in gebruik

kinderkampeerplaats

Er zijn veel werkzaamheden verricht voordat de nieuwe overnachtingsplaats klaar was voor onze kleinste gasten. Lees meer….

Het blijft spannend. Hoe ziet de overnachtingsplek eruit? Wat is het? Waar slapen we? We kunnen alvast verklappen dat het heerlijk knus en klein is, precies op maat voor onze kleine gasten. Verder blijkt uit de verhaaltjes dat de hoofdkleur blauw is. Je favoriete knuffels mogen met je mee naar binnen. Je zult er heerlijk in slapen. Durf jij het aan?

Hoewel het nog niet voor iedereen helemaal duidelijk is, hoe de kinderkampeerplaats eruit ziet, is hij toch vandaag (28 juni 2013) in gebruik genomen. Klik hier als je nieuwsgierig bent.