Tent Opzet Service


Om uw welverdiende vakantiedagen optimaal te benutten, helpen wij u graag. Om die reden hebben wij een nieuwe dienst in het leven geroepen:
Nieuw vanaf het seizoen 2016 is onze Tent-Opzet-Service 

Iedereen kijkt uit naar zijn welverdiende vakantie. Vakantiedagen worden gespaard, het geld geteld en de lokatie nauwkeurig bepaald. Een vakantie waarbij je nooit hoeft te twijfelen of het bed wel goed ligt en de koelkast schoon is, is een kampeervakantie met je eigen vertrouwde materialen. Alles ziet er dan uit, zoals je zelf graag zou willen hebben. Je hebt alle kampeermiddelen tenslotte zelf aangeschaft. Maar……. niet iedereen kampeert zo vaak, dat het opzetten van deze eigen kampeermiddelen een makkie is. Gekker nog: het opzetten van een voortent is ieder jaar weer een puzzel.

Van kleine kinderen kan men niet verwachten dat ze een tijdje met de tentstok in de handjes gaan staan om je te helpen. Die kindjes hebben lang genoeg vast gezeten in de auto en zoeken bij aankomst als eerste de schommel en de andere speelmaterialen.
Heeft u volwassen kinderen, dan wilt u ook niet altijd een beroep op hen doen. Zij hebben tenslotte hun eigen leven. Ze helpen u waarschijnlijk graag, maar in het werkzame leven is vrije tijd zeer kostbaar.
Vanaf 2016 zijn de problemen bij het opzetten van de tent geen reden meer om te stoppen met kamperen. Op minicamping De Visser kunt u namelijk gebruik maken van de Tent Opzet Service.

Deze Tent Opzet Service reserveert u vroegtijdig en voor aankomst. In overleg kunnen wij bepalen of op de datum dat u arriveert mogelijkheid is om gebruik te maken van deze service

De Tent Opzet Service kunt u op diverse manieren invullen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bieden we de Tent Opzet Service op 3 manieren aan:

 

 —  Zo werkt het  —